Skip to main content

(Onverwerkt) trauma stuurt jouw leven en bepaald de kwaliteit van je relaties.

We denken vaak dat emoties, gedachtes, ervaringen en situaties zich in het hier en nu afspelen, maar niets is minder waar..
Onze keuzes, emoties en gedrag worden altijd gestuurd door onze overtuigingen en onze overtuigingen zijn gecreëerd in onze vroegere jeugd. We zijn ons er vaak niet van bewust, maar deze oude overtuigingen vormen de basis en de kwaliteit van jouw leven nu op dit moment.

Stel je hebt vroeger niet meegekregen van je ouders om kwetsbaarheid toe te laten, dan zal je in relaties altijd een vorm van diepgang en authenticiteit missen. Je hebt waarschijnlijk de overtuiging om sterk en krachtig te moeten zijn, wat vast ook resulteert in mooie doelen en successen behalen, maar vaak ook een leven lang in overlevingsstand staan.

Dit gebeurt vaak ook onbewust, we maken vaak keuzes vanuit onze bescherming tégen de oude pijn. ‘Als ik maar hard genoeg werk dan…’ De ‘dan’ is alleen een gemis van vroeger en zal nooit meer in die diepe kern worden vervuld. Door het verdriet en het gemis toe te laten kan je weer keuzes maken en voelen vanuit het hier en nu. Vanuit jouw authentieke Zelf. Vanuit helderheid.

Bij feel to Heal maken we je bewust van overlevingspatronen en leren we je dat verdriet voelen juist heel helend kan zijn. Stapje voor stapje, op jouw tempo in alle veiligheid.
Zullen we het samen ‘aangaan’? 🤍